Voor het plaatsen en vernieuwen van je schuifpui moet je bij Gewoon DICK zijn

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd en deskundig bedrijf dat voor jou de mooiste nieuwe schuifpui kan plaatsen? Dan ben je bij Gewoon DICK helemaal aan het juiste adres! We bieden je een ruime collectie aan van de meest prachtige schuifpuien in diverse materialen en uitvoeringen. Wanneer je je schuifpui bij ons bestelt, weet je zeker dat alles perfect in elkaar past, waterpas hangt en er een veilig en mooi eindresultaat wordt bereikt. Door te kiezen voor de toevoeging van dubbel of zelfs triple glas wordt je nieuwe schuifpui bovendien energiebesparend.

Wanneer je gaat nadenken over het type schuifpui waar jij voor gaat zal je al snel zien dat er een enorme keuze is. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen voor je nieuwe schuifpui: hout, kunststof en aluminium. Iedere variant kent zijn eigen voordelen. Schuifpuien van kunststof zijn bijvoorbeeld vaak wat goedkoper dan de andere soorten en ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Schuifpuien van aluminium zijn eveneens bijzonder gemakkelijk in het onderhoud en eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn ze ook erg sterk. Houten puien zijn te verkrijgen in een aantal verschillende kleuren en daarnaast ook prachtig te beitsen of te schilderen, zodat ze precies de kleur krijgen die jij wenst.

Energie besparen met je nieuwe ramen en kozijnen

Bij vrijwel elke nieuwe pui is het mogelijk om er HR++ of triple glas in aan te brengen. Zo hou je bijvoorbeeld ’s winters de kou lekker buiten en dat is natuurlijk energiebesparend. Wil je een nieuwe schuifpui laten plaatsen maar ben je er nog niet uit waar je precies voor kiest? Neem dan gerust contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden! We vertellen je graag meer en zorgen ervoor dat je zo tot de meest ideale nieuwe schuifpui komt voor in jouw woning.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top merken voor het beste resultaat

Uitmuntende service

Dat vinden wij heel gewoon, zoals het hoort

Vakmanschap

Gemonteerd door gecertificeerde monteurs voor het beste resultaat

Bekijk ons werk

Neem contact met ons op