Projecten

Gewoon DICK heeft in de afgelopen jaren al vele mooie projecten mogen uitvoeren. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, uw gehele woning, een badkamer kozijn of bedrijfspand. Alles is mogelijk. Bekijk hieronder een klein overzicht van onze projecten.

  • Alles
  • Dakkapellen
  • Deuren
  • Kozijnen
  • Schuifpuien

Aluminium Voordeur

Met een aluminium buitendeur koopt u een sterke, stevige perfect isolerende blikvanger. Een aluminium voordeur is een van de eerste dingen die uw bezoekers zien. Zo'n deur mag opvallen of juist helemaal opgaan in de gevel. De binnen- en buitenzijde van uw aluminium deur kunnen elk een andere kleur lak krijgen. Aluminium buitendeuren vragen weinig [...]

Dakkapel Aluminium

Als u kiest voor een aluminium dakkapel, dan kiest u er één met een lange levensduur die weinig onderhoud nodig heeft. Aluminium is goed bestand tegen alle vormen van weersinvloeden. Een aluminium dakkapel heeft een strakke, luxe en modern uiterlijk. Zonder meer een aan de buitenkant direct zichtbare upgrade van uw woning. Én uiteraard ook [...]

Dakkapel Kunststof

Een dakkapel van kunststof vereist maar weinig onderhoud en dat scheelt een hoop tijd! Het voordeel van kunststof is dat het niet gaat rotten en eenvoudig schoon te houden is. Nog een voordeel van een kunststof dakkapel: kunststof isoleert heel goed. Dat betekent dus minder warmteverlies door het dak.

Houten binnendeur

Houten deuren met een staal look zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. De robuuste, maar tegelijk ook elegante stijl maakt deze staallook deuren heel geliefd. Een houten stalen deur is  aanwezig in de woonkamer of op kantoor. Niet alleen door de omvang, maar vooral ook vanwege het design. In één [...]

Aluminium Voordeur

Aluminium deuren zijn duurzaam, licht in gewicht, maar toch sterk. Ook zijn deze deuren beschikbaar in alle RAL-kleuren!

Aluminium Schuifpui

In deze woning hebben wij een aluminium schuifpui mogen plaatsen in de kleur RAL 9005. Aluminium kozijnen hebben de slanke en strakke uitstraling van stalen kozijnen, ook wel steel look genoemd. Ze geven uw huis een industriële en moderne uitstraling en zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Aluminium Schuifpui

In deze woning hebben wij deze prachtige aluminium schuifpuien mogen plaatsen in de kleur RAL 9005. Aluminium kozijnen hebben de slanke en strakke uitstraling van stalen kozijnen, ook wel steel look genoemd. Ze geven uw huis een industriële en moderne uitstraling en zijn uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Aluminium kozijnen

In deze prachtige woning hebben wij de verbouwing van A tot Z gerealiseerd. Alle kozijnen vervangen voor aluminium en het metselwerk. Is het geen plaatje?

Houten kozijnen

Voor deze prachtige woning hebben wij de houten kozijnen geleverd en geplaatst. Houten kozijnen worden geheel op maat en naar eigen wens gemaakt. De houten kozijnen zijn duurzaam en gemakkelijk aan te passen aan de stijl van uw woning.

Kunststof kozijnen

In deze woning hebben wij de achterzijde mogen voorzien van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen kunnen wij leveren en monteren in verschillende stijlen en afmetingen.