Voor het plaatsen en vernieuwen van je kozijnen moet je bij Gewoon DICK zijn

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd en deskundig bedrijf dat voor jou de mooiste nieuwe kozijnen kan plaatsen? Dan ben je bij Gewoon DICK helemaal aan het juiste adres! We bieden je een ruime collectie aan van de meest prachtige kozijnen in diverse materialen en uitvoeringen. Wanneer je je kozijnen bij ons bestelt, zullen we vanzelfsprekend je ramen en deuren afhangen in het kozijn, zodat je zeker weet dat alles perfect in elkaar past, waterpas hangt en er een veilig en mooi eindresultaat wordt bereikt. Door te kiezen voor de toevoeging van dubbel of zelfs triple glas worden je nieuwe ramen en kozijnen bovendien energiebesparend.

Jouw ideale kozijnen: hout, aluminium of kunststof?

Wanneer je gaat nadenken over het type kozijnen waar jij voor gaat zal je al snel zien dat er een enorme keuze is. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen voor je nieuwe kozijnen: hout, kunststof en aluminium. Iedere variant kent zijn eigen voordelen. Kozijnen van kunststof zijn bijvoorbeeld vaak wat goedkoper dan de andere soorten en ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Een voorbeeld van dergelijke kozijnen zijn Profel kunststof kozijnen. Kozijnen van aluminium zijn eveneens bijzonder gemakkelijk in het onderhoud en eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn ze ook erg sterk. Houten kozijnen zijn te verkrijgen in een aantal verschillende kleuren en daarnaast ook prachtig te beitsen of te schilderen, zodat ze precies de kleur krijgen die jij wenst.

Energie besparen met je nieuwe ramen en kozijnen

Als je de keuze maakt voor ramen en deuren afhangen dan gaan er natuurlijk nieuwe ramen in de binnen kozijnen. Bij vrijwel alle nieuwe kozijnen is het mogelijk om er HR++ of triple glas in aan te brengen. Zo hou je bijvoorbeeld ’s winters de kou lekker buiten en dat is natuurlijk energiebesparend. Wil je nieuwe ramen en kozijnen laten plaatsen maar ben je er nog niet uit waar je precies voor kiest? Neem dan gerust contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden! We vertellen je graag meer en zorgen er voor dat je zo komt tot de meest ideale nieuwe ramen en kozijnen in jouw woning.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top merken voor het beste resultaat

Uitmuntende service

Dat vinden wij heel gewoon, zoals het hoort

Vakmanschap

Gemonteerd door gecertificeerde monteurs voor het beste resultaat

Bekijk ons werk

Neem contact met ons op