Binnendeuren en buitendeuren

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd en deskundig bedrijf dat voor jou de mooiste binnendeuren en buitendeuren kan leveren en plaatsen? Hier bij Gewoon DICK ben je aan het juiste adres! We bieden je een ruime collectie aan van de meest prachtige deuren in diverse materialen en uitvoeringen. Wanneer je je deur bij ons bestelt zullen we vanzelfsprekend de deur afhangen in het kozijn, zodat je zeker weet dat alles perfect in elkaar past, waterpas hangt en er een veilig en mooi eindresultaat wordt bereikt.

Jouw ideale deur: hout, aluminium of kunststof?

Wanneer je gaat nadenken over het type deur waar jij voor gaat zal je al snel zien dat er een enorme keuze is. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen voor je nieuwe deur: hout, kunststof en aluminium. Iedere variant kent zijn eigen voordelen. Kunststof deuren zijn bijvoorbeeld vaak wat goedkoper dan de andere soorten. Deuren van aluminium zijn eveneens bijzonder gemakkelijk in het onderhoud en eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn ze ook erg sterk. Houten deuren zijn te verkrijgen in een aantal verschillende kleuren en daarnaast ook prachtig te beitsen of te schilderen, zodat ze precies de kleur krijgen die jij wenst.

Energie besparen met je nieuwe deur

Bij vrijwel alle nieuwe deuren is het mogelijk om er HR++ of triple glas in aan te brengen. Zo hou je bijvoorbeeld ’s winters de kou lekker buiten en dat is natuurlijk energiebesparend. Wil je nieuwe ramen en kozijnen laten plaatsen maar ben je er nog niet uit waar je precies voor kiest? Neem dan gerust contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden! Gewoon DICK vertelt je graag meer.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend top merken voor het beste resultaat

Uitmuntende service

Dat vinden wij heel gewoon, zoals het hoort

Vakmanschap

Gemonteerd door gecertificeerde monteurs voor het beste resultaat

Bekijk ons werk

Neem contact met ons op