Gewoon DICK - Reviews

Voor herhaling vatbaar

Alle reviews
★★★★★
Afgelopen zaterdag keukenkozijnen laten vervangen. Prima en net werk afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!
- W. en A. Bijker

Super service

Alle reviews
★★★★★
Dakkapel laten maken door Gewoon Dick en we kregen het geleverd zoals afgesproken. Keurig op tijd, we hadden een verbouwing zonder zorgen!
- Harry

Alleen maar vol lof

Alle reviews
★★★★★
Wij hebben vorig jaar juni nieuwe kunststof kozijnen voor het hele huis - en een schuifpui laten plaatsen door Gewoon Dick. Kan alleen maar vol lof over ze spreken. Ze werken hard en heel netjes. Vaak zie je op tegen de verbouwing, omdat het ook weer wat troep met zich mee kan brengen. Bij Gewoon Dick niet! Ze dekken alles netjes af en laten hun werkplek super schoon achter. Daarnaast is niet alleen de kwaliteit maar ook de prijs heel goed. Wij genieten iedere dag weer opnieuw ervan! BEDANKT!
- Astrid

Heldere afspraken

Alle reviews
★★★★★
We zijn ontzettend te tevreden over de manier waarop Dick en Jeffrey bij ons een dakraam geplaatst hebben. Heldere afspraken vooraf en goede montage op de dag zelf. Dick en Jeffrey werken snel, vakkundig en netjes. Complimenten! Als wij weer een klus hebben, dan benaderen we Dick zeker weer!
- Bart

Super verlopen

Alle reviews
★★★★★
Wij hebben vorig jaar een uitbouw laten bouwen door Gewoon Dick. Dit is super verlopen! De mannen werken hard en hebben hart voor hun vak. Alles super snel geregeld. Goede planning. Voor elke klus een vakman beschikbaar. Daarbij hele aardige en nette mannen. Top!
- M. Seip-Mudde